Iets heel anders


Iets heel anders...

01-10-2016 t/m 12-11-2016


Jacob Kerssemakers

Jacob Kerssemakers (1968) schildert, het liefst "en plein air", brede doeken op een rol. Met pen en penseel tekent en schildert hij zowel het stadsleven als de natuur. In zijn schilderijen toont hij het hier en nu. Tijdens het schilderen verstrijkt de tijd en dit geeft een bijzonder en mysterieus aspect aan de werken. Jacob volgde zijn kunstopleiding aan de Rietveld Academie en de Wackers Academie in Amsterdam.

 

Eytie Tinbergen

Eytie Tinbergen heeft een voorkeur voor eenvoudige gesloten vormen waarbij het spel van licht en schaduw tot zijn recht kan komen. Haar werk is voornamelijk figuratief. Zij streeft naar verstilde vormen die in harmonie met hun omgeving zijn. De Egyptische beeldhouwkunst is voor haar de grootste bron van inspiratie.


Frank van Zwicht

Sierraadontwerper Frank van Zwicht laat door zijn ontwerpen zijn idee├źn zien over de vormgeving van eigentijdse sieraden voor mannen en vrouwen. Zijn materiaalgebruik en techniek zorgen er voor  dat het ontwerp maximaal tot zijn recht komt. De sieraden zijn verfijnd en innovatief. De materiaalkeuze maakt dat de sieraden zeer duurzaam zijn en licht om te dragen ondanks hun afmetingen.

Klik op een foto voor een grotere weergave

Jacob Kerssemakers

Eytie Tinbergen

Frank van Zwicht